Jisses vad tiden rusar iväg!

Både Januari o Februari har regnat bort känns det som…. Hittills i feb så har vi fått 192mm regn……

Jag har nog aldrig haft hästarna så mkt inne som de varit denna vinter, gyttja gyttja, regn o blåst. Vissa dagar har de bara varit ute o vänt, då de istället för att äta står vid ingången och vill komma in.

Duktige Joel är och rider Jahve flera dagar i veckan, och går från klarhet till klarhet. Det e så himla kul med en så engagerad grabb! givetvis är någon av hans föräldrar med, eftersom dom ändå skjutsar upp honom. En mkt trevlig familj. Även Lova är i stallet ett par dagar i veckan och pysslar med hästarna (Loka är hennes absoluta favorit). Ofta när jag kommer ut i stallet så har Lova o mamma Lina ryktat av några stycken.

Stona växer om magarna, Kaifa har 16 dagar kvar till beräknad fölning. Loka har 5 veckor kvar, Paljett 6v och sist ut är Hilde med knappt 2 månader kvar. Tänk att man är lika förväntansfull varje år. Iår är det ju 2 förstföderskor som jag inte alls vet vad de blir för tecken på när det närmar sig. Man lär ju känna stona som regelbundet fölar och vilka /tecken/symptom som de brukar ha när det är dags.

Hingstlicenser är inbetalt för 4 hingstar. Temperament 227, Uddas Hector 309, Uddas Jahve 319 samt Wile325.

Wile kommer i mitten av April och kommer att stå här under hela säsongen. Temperament o Hector åker lite fram o tillbaks mellan mig o Viktoria, då dom även ska tävlas en del. Men det är inget som påverkar eventuella ston som kommer hit. Jahve står hemma till slutet av maj, sedan åker han iväg en sväng till Åsa Hugosson, Fotskäl, då hon har ett par ston med små föl som ska betäckas. Så ni som vill använda honom får plnera att komma hit tidigt, eller åka till Åsa.

Lille LG Junior har växt lite grann, är ff sådär fölsöt, och liknar inte alls en vild 1åring.

Jahve är så himla snäll och går ihop med Junior i hagen, dom äter ur samma hög. Och det är Junior som vill busa/bråka men Jahve bryr sig inte ett dugg. Älskade Jahve han e så go!!