Nu ha nästan halva november försvunnit, idag har det varit en underbar höstdag!

Nu har jag känt små sparkar i alla 4 stona! De är beräknade att föla mellan 10onde mars och 23 april. Det blir liksom så “verkligt” när man kan känna dom små liven som är där inne. Så nu får jag börja planera stallplatser fram till betessläpp🤔

Lilla “pyssel tjejen” Lova, och hennes mamma kommer hit regelbundet och pysslar/promenerar med Loka. Igår blev det tom en lite ridtur.

Joel en kille på 13 har börjat rida Jahve, dom klickade direkt, och Jahve går flera dagar i veckan. Joel är väldigt mogen och kunnig för sin ålder, så det känns jättebra. Nu i början så har han alltid någon av sina härliga föräldrar med sig (Han behöver ändå skjuts hit). Det känns riktigt bra och jag hoppas han kan rida Jahve i många år!

Ytterligare en medryttare har varit här och provridit. Stackaren åkte av Loka förra helgen, och Kaifa denna, så nu har jag väl skrämt iväg henne🙈. Loka glömde vi dra åt gjorde på, så sadeln kasade på sidan…… Kaifa tog 1 glädjeskutt……… Jisses dessa pållarna😂

Paljett går på lite körturer, igår harvades ridbanan och innan i veckan så kördes trädgårdsavfall upp i skogen.

Jag och goda vännen /uppfödare kollegan Anna har preliminär bestämt att jag ska hämta Dhuwas LG junior den 20 december, om väglaget tillåter..