Nu var det länge sedan jag uppdaterade. Vi var på en FANTASTISK resa till Afrika, närmre bestämt Masi Mara och Zanzibar! Det var helt otroligt att uppleva savannens alla djur, vi såg verkligen The big five! Besök på skola, sjukhus, massajby och mkt mkt mera.

Hästarna hade haft det bra när vi var iväg, och fölen hade växt jättemycket. Ganska omgående efter hemkomst så stallades alla in, och fölen började sin avvänjning. Allt gick bra och i lördags så åkte båda till sina nya hem! Enligt uppdateringar så går allt bra och dom har anpassat sig i sina nya flockar.

Medryttare Linn, har efter flera år slutat att rida här, hon ville börja rida storhäst. Hon och Celine Dion hade ju ett speciellt band, så det blev väl ganska naturligt när Celine lånades ut. Linn och Helena fick frågan om att ta över Celine, men hade inte möjlighet till det.

En tjej på 9 år har börjat att komma hit (tillsammans med mamma) bara för att få pyssla och mysa.

I morgon kommer två eventuella medryttare, får se så allt fungerar innan de blir något permanent. Självgående, lyhörda och noggrannhet är a och o.

Jag har känt små lätta sparkar i Kaifa, och väntar med spänning på att känna det i övriga ston också.