Första helgen i september så var jag uppe i Skövde med Uddas Jahve 319. Med mig i bilen hade jag goda vännen Joakim. Viktoria, Matilda och Erika körde själva, då dom var tvungna att åka hem direkt efter Jahves bruksprov.

Trots en del tråkiga saker (Matilda miste sin häst och Joakim blev sjuk i sin epilepsi) Så blev det en ändå en riktigt trevlig helg i goda vänners lag. Jahve skötte sig riktigt bra, och Viktoria gjorde ett riktigt fint ridprov. Så nu är han godkänd i ytterligare 4år.

Helgen efter så var det sommarpremiering här i ridhuset. Jag hade anmält Uddas Kaifa – 16 och Uddas Linjett – 17. Först var det Linjetts tur, och hon gjorde allt annat än det hon skulle…. Men fick ändå ihop 39p… Sen var det Kaifas tur. 88798 =40p och avelsdiplom!! Jisses så himla kul, Paula har lämnat 4 diplomsto med 4 olika hingstar, och godkänd hingst, och 2 klass valacker. Fölen växer så det knakar, och utvecklas mycket positivt, och om 1 månad så flyttar dom till sina nya ägare.

Själv laddar jag för semester till Afrika!! Ska åka på safari i Kenya och Tanzania tillsammans med ungdomarna, det ska bli så himla kul.