Oj oj.
Nu har det gått 2 månader sedan senaste inlägget…
I början av bdtäckningssäsongen så var det ju en hel del förfrågningar på hingstarna, och då framförallt på Temperament 227…. Och det mesta stannade vid just förfrågningar.
Resultatet så här långt är
Temperament har Betäckt 3st sto.
Uddas Hector 309 har betäckt 2 ston
Uddas Jahve 319 har Betäckt 1 sto.
Det är verkligen synd att inte fler tar tillfället i akt och betäcker. För det är en ENORM efterfrågan på fjordingar nu!! Nästan varje vecka så hör jag av någon intressent.
Båda mina föl är tingade.
Uddas Nambi kommer att flytta till södra delen av Skåne
Uddas Niobe kommer att flytta till Småland, strax utanför Nässjö. Niobe s blivande ägare var här igår, och det kändes riktigt bra. Visst är det härligt när det känns som man känt spekulanterna hela livet, trots att man aldrig träffats tidigare.!
Både Uddas Kaifa och Paljett 3485 är konstaterade dräktiga. Hilde brunstade om och är ombetäckt.
Våren har inte varit riktigt som jag planerat, men det e bara att spotta i nävarna och ta nya tag.

Jag skrev härförleden ett inlägg på svenskafjordhästföreningens Facebook, men det raderades ganska snabbt.
För att göra en lång historia kort, så anser jag att man inte följde stadgarna på årsmötet ang behandling av inkommande motioner. Jag fick ett svar från en styrelseledamot, att det ska behandlas på deras styrelsemöte den 16onde juni. Jag delade givetvis inlägget på min Facebook sida också, och det finns att läsa där i sin helhet med alla kommentarer.
Där har det förts en saklig disskusition, vilket är jättebra.

Jag har även hunnit med att fylla år (25×2)…Jag hade undanbett mig all uppvaktning, vilket respekterade av alla goa vänner. Jag firade dagen med mina allra närmaste och hade en underbar dag!
Vi har även hunnit med att fira svärsonens examen med en härlig fest på logan!